top of page

У школі День закоханих! Валентинки для найдорожчих!


День святого Валентина або свято всіх закоханих в Україні дуже популярне свято. Щороку воно припадає на 14 лютого, день, коли люди відкрито говорять про найпрекрасніше у світі почуття – про кохання. В середині останнього зимового місяця всі закохані зізнаються у коханні своїм найріднішим людям, вітають одне одного з Днем святого Валентина, який вважається захисником тих, хто кохає.

У Лиманському ЗЗСО № 4 в цей день діти вітали один одного, влаштовували челенджі, виготовляли Валентинки з паперу, малювали олівцями, фломастерами, фарбами, і в цьому році дизайн Валентинок у переважної більшості учнів був жовто-блакитними в знак того, що кожна і кожний учень і учениця вірять у ПЕРЕМОГУ і дарують свої валентинки найдорожчим Захисникам і Захисницям нашої рідної країни.

У 3-Б класі у цей холодний лютневий день на душі тепло як ніколи. Учні привітали один одного зі святом, виготовили валентинки, які подарують своїм рідним.

В 2-А була проведена квест-гра, під час якої на учнів очікувало 8 станцій, після кожної пройденої станції діти отримували цікаві факти про цей день. Наприкінці гри учні виготовляли один для одного валентинки.

У 2-Б класі свято пройшло під гаслом “Любов - іменник!”, бо відповідає назапитання: Хто? Що?, а коли ми говоримо про любов, то відразу виникає питання: Кого? Чого? Як? Справжня любов - це безкорисне і чисте ставлення до всіх людей і всього світу.

Педагоги та учні старшої ланки долучились до челенджу у соцмережі “Привітай валентинкою Захисників та Захисниць”, щоб підтримати наших захисників, подарувати їм частинку любові, тепла і підтримки і подякувати за те, що боронять нашу країну від ворога. Дякуємо Вам, наші ЗСУ!!!
















Вітаємо всіх з Днем закоханих!

Бажаємо КОХАННЯ, ВІРИ І ТЕПЛА!!!

bottom of page