top of page

Інтерактивний урок про COVID -19

У час пандемії COVID- 19 велика частка відповідальності за те,щоб створити безпечні умови в школах,сформувати правильну взаємодію і спілкування,лягла на плечі вчителів. Їм доводиться не тільки доносити знання з навчальних предметів,а й формувати в дітлахів надзвичайно корисні життєві навички. Сьогодні особливо важливо прищепити дітям правила особистої і распіраторної гігієни.

Для роботи з учнями в цій нелегкій справі фонд ООН (ЮНІСЕФ) через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) пропонує навчально-інформаційний набори. До їх створення долучилися психологи, науковці, учителі-методисти, лікарі, художники й фахівці з інтерактивних комунікацій. Ігри, наклейки, настільні ігри, сценарії уроків - вони розробляли всі матеріали, враховуючи вікові особливості школярів, їхні інтереси, а також міжнародний досвід реагування на спалахи інфекційних хвороб.

Учні 6-Г класу та їх класний керівник Діброва Т.М. провели інтерактивний урок про COVID -19 та пограли в настільну гру «Корона СТОП». Ця гра допомогла учням закріпити свої знання з особистої гігієни, та злагоджено працювати в групах. Підсумком гри стало створення проєкту « Маніфест здоров’я 6-Г класу».



bottom of page