top of page

Що для мене Україна ?


Благодійний фонд «Об’єднання світових культур» , Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення та Українська молодіжна правнича асамблея проводять ІІІ Всеукраїнський конкурс малюнків та фотографій «Що для мене Україна?», приурочений до Дня Незалежності України.

Конкурс проводиться за двома категоріями – малюнок та фотографія. Авторами конкурсних робіт можуть були виключно учасники конкурсу. Учасник конкурсу та його представник гарантують, що конкурсні роботи є автентичними, раніше не брали участі в інших конкурсах, не порушують авторські права інших осіб.


Пропонуються наступні тематики для малюнку:

«Нащадки славних козаків» - на малюнку зображуються українські захисники, їхні героїчні вчинки та подвиги;

«Герої без зброї» - на малюнку зображуються рятувальники, лікарі, енергетики, комунальники, волонтери, вчителі тощо, які своєю діяльністю під час повномасштабного вторгнення наближають перемогу України;

«Історична постать України»- на малюнку зображуються особистості (військові, політичні, культурні, громадські діячі тощо), які зробили в минулому чи роблять наразі значний внесок у формування української державності, здобуття та захист незалежності, суверенітету та виборюють перемогу України;

«З піснею до Перемоги» - на малюнку зображується сюжет пісні українського виконавця/-ів, яка стала популярною під час повномасштабного вторгнення рф в Україну, підтримує моральний та бойовий дух українців, описує події сьогодення тощо;

«Рідний край» - на малюнку зображуються місця (природа чи архітектура), які є візитівкою села, селища, міста, району чи області, в якій наразі мешкає учасник Конкурсу, чи мешкав до початку війни та був вимушений виїхати;

«Українські традиції» - на малюнку зображуються українські культурні традиції, побут, страви, ремесла тощо;

● Інша тематика конкурсної роботи в рамках загальної теми конкурсу «Що для мене Україна?»

КАТЕГОРІЯ «ФОТОГРАФІЯ»

На Конкурс подаються не більше 5 фотографій (конкурсних робіт), які відображають одну або дві волонтерські ініціативи, в яких брала участь одна дитина чи група дітей (клас, гурток, колектив тощо) та була направлена на допомогу українським військовим, переселенцям, постраждалим внаслідок війни, тваринам тощо. Разом із фото надається описання (до 5 речень) зображеної волонтерської ініціативи, а саме: в чому полягала волонтерська ініціатива, ким, де, коли і для кого вона проводилася, кому і як в її результаті допомогли.

ТАКОЖ за власним бажанням конкурсант може подати відео тривалістю до 1 хвилини з власною розповіддю на тему Конкурсу, яке НЕ є конкурсною роботою та НЕ буде оцінюватися Журі Конкурсу, а буде використане Організаторами конкурсу для монтажу загального відео «Україна: шлях до перемоги», яке буде розміщено на YouTube-каналі фонду (https://www.youtube.com/@uwcf) та соціальних мережах Організаторів конкурсу.

Прийом конкурсних робіт триває з 01 серпня до 24 серпня 2023 року включно.

Конкурсна робота разом із заявкою подається до Організаційного комітету шляхом її завантаження та заповнення спеціально створеної GOOGLE-ФОРМИ, розташованої за ПОСИЛАННЯМ https://forms.gle/spsJHCtw7LBFYbvK8, дотримуючись всіх зазначених в ній вказівок.

Творче об’єднання Перлина Мистецтва запрошує Вас прийняти участь у всеукраїнському багатожанровому творчому конкурсі «До 32-ї річниці Дня Незалежності України»

ЖАНРИ конкурсних робіт:

1. Живопис

2.Графіка

3.Декоративно-ужиткове мистецтво

4.Колаж (фотоколаж)

5.Скульптура

6.Паперопластика

7.Художнє фото

8.Пісочна графіка

9.Комп’ютерна графіка

10. Дизайн одягу

11. Образотворче мистецтво

12. Хореографія

13. Вокал (естрадна пісня ,народна пісня ,академічний вокал ,хори та ансамблі)

14. Театральний жанр.

15. Інструментальний жанр: ( фортепіано,струнні інструменти, духові інструменти, інші інструменти, оркестр).

16. Художнє читання

17. Авторське виконавство


Для участі у Конкурсі слід подати заявку на адресу організаторів

olenaartresurs@gmail.com

При відправці заявки вкажіть тему «День Незалежності України»


Заявки Відео

Хореографія, вокал, циркове мистецтво, музичне мистецтво, відео мистецтво, художнє читання, театр мод ( відео додати на гугл диск, або ютуб) та прикріпити посилання до заявки.


Заявки Фото

Фото роботи ( Декоративно-ужиткове мистецтво, фотомистецтво, образотворче мистецтво, театр мод) фото прикріпити до листа при відправці заявки,

Не надсилати фото робіт у вордівському документі.

Копію (фото) квитанції про сплату (організаційного) внеску.

Заявки приймаються до 24 години, 24 серпня 2023 року.

Заявка вважається прийнятою тільки в тому випадку, якщо до неї додано всі документи які визначені у цьому розділі.

Форма заявки додається в електронному листі !!!


ОРГАНІЗАЦІЙНИЙ ВНЕСОК:

Організація та проведення Конкурсу відбувається за рахунок (організаційних) внесків учасників та інших надходжень, які не заборонені чинним законодавством. Внески приймаються тільки у безготівковій формі. Учасник (представник) здійснює внесок на розрахунковий рахунок, або на банківську карту голови (заступника) ГО «ІНВЕСТРЕСУРС» (відділення банку, банкомат, карткомат, Інтернет-банкінг онлайн -перевод)

КАРТА БАНКУ (Приват Банк)

4149 4378 7054 3830 - Ірина Пляченко

РАХУНОК ( заступник голови громадської організації «Інвестресурс»)

UA593545070000026001300517516 філія Черкаське обласне управління АТ «ОЩАДБАНК»,

МФО 354507, код ЄДРПОУ 40392857

Отримувач ГО «Інвестресурс». Добровільний внесок.

КОНТАКТИ:

+38(093)- 534-70-12 (телефон)

+38(093)-229-40-08 (Viber)

+38(093)- 534-70-12 (whatsapp)

olenaartresurs@gmail.com

bottom of page