top of page

Учні школи взяли участь у благодійному ярмарку «Помагаєм»

19 серпня 2023 року в Дніпрі пройшов благодійний ярмарок, основною метою якого був збір коштів на реабілітацію в «Іоановому центрі» підопічних

благодійного фонду «Помагаєм» маленьких братиків-двійняток Альоші та Святика Омельченків. В обох хлопчиків епілепсія та проблеми з опорно-руховим апаратом.

Захід організували волонтери громадського об’єднання "Альтернативний Рух" за підтримки Національного Історичного музею та благодійного фонду «Помагаєм».

У ярмарку взяли участь художники, поети, виробники крафтових смаколиків, майстри hand-made тощо. Серед активностей для дітей були проведені різні майстер-класи. Кошти від проданих товарів були адресно передані до БФ «Помагаєм» на реабілітацію братів Омельченків.

Це не перша і не остання благодійна акція у рамках волонтерського руху ГО «Альтернативний рух», яка наближає нашу спільну Перемогу над ворогом, хворобами та життєвими негараздами.

Серед волонтерів ГО «Альтернативний рух» був і наш учень 8-Б класу Яворський Владислав, який зараз тимчасово проживає у м. Дніпро. Коли у Влада спитали, чому він вирішив стати волонтером ГО, він лаконічно і впевнено відповів: “Бо хочу, щоб усі маленькі українці були здорові, а їхні матусі посміхалися.

Також Владислав взяв участь у конкурсі" Що для мене Україна?" в номінації фото!




bottom of page