top of page

У кожній дитині сонце

В Лиманській ЗОШ № 4 стало доброю традицією перед найчарівнішим святом Нового року підводити підсумки роботи за перше півріччя та нагороджувати найкращих учнів та їх менторів. Актова зала школи 30.12.2021 гостинно відчинила свої двері дорогим гостям.

Свято - це підсумок праці, яка вже приносить плоди пізнання, розуму, терпіння і наполегливості. 30.12.2021 відбулося нагородження найкращих учнів школи, які стали переможцями олімпіад, конкурсів, спортивних змагань.

У світі настільки все пов’язане, що одне явище спричиняє появу іншого. Якщо існує яблуко, то, звичайно, існує і дерево, на якому воно виросло. Наша школа - це дерево, на гілках якого ростуть плоди науки - його учні, які живляться мудрістю вчителів, а виростаючи, стають справжніми особистостями, громадянами своєї держави. Девіз нашого свята «Від мудрих дітей - до мудрих людей». Адже в школі навчаються саме ті діти, які своєю сумлінною працею підтвердили, що зерна науки і знань впали в благодатну землю і ростуть, розквітають відмінними оцінками в класних журналах, множаться дослідженнями та власними відкриттями майбутніх академіків і авіаконструкторів, лікарів і політиків, художників, поетів, спортсменів, майбутніх будівничих нашої України. Це - майбутня еліта нашої держави, велика надія вчителів і батьків на те, що Україна відродиться і розправить свої могутні крила. Розпочалося свято вітальним словом Грипась О.В., яка звернулась до всіх присутніх зі словами подяки за їх наполегливу працю та відмітила, що на сьогоднішнє свято для привітання школа отримала подарунки від спонсорів підприємців Борисюк А., Крупника О. та випускника школи, відомого футболіста Гришина В. Продовжила низку привітань заступник директора з навчально-виховної роботи Левкоська С.С., яка нагородила учнів, переможців та призерів олімпіад і конкурсів МАНУ. Була особливо відзначена учениця 10-А класу Кравченко Дар’я, яка стала переможцем трьох олімпіад та конкурсу ім. Т.Шевченка, призером міських етапів обласних конкурсів.

В номінації «Краєзнавець року» учні отримали подарунки від заступника директора з виховної роботи Зеленської О.І.

Логачова І.І., заступник директора з виховної роботи звернулася з вітальним словом та нагородила учнів в номінації «Творча особистість».

В номаціїї «Спортсмен року» до присутніх вернувся учитель фізичної культури Барабаш Є.Ю., який нагородив призерів міської Спортикіади.

Під час свята продемонстрували свої таланти Макаров Олександр, учень 6-А класу та Олефіренко Анна,учениця 7-Б класу. Працю вчителя ні з чим не порівняти, вчителеві треба працювати роки, щоб побачити предмет свого творіння. Кожна крихта людської краси – це його безсонні ночі, сивина, неповторні хвилини його особистого щастя. Учителеві часто буває ніколи подумати про себе, бо він змушений думати про інших, і це для нього не самопожертва, не покірливість долі, а справжнє щастя особистого життя. Грипась О.В.- керівник всього педагогічного колективу - відзначила майстрів дитячих успіхів, вручила кожному подарунок.

З вітальним словом до всіх присутніх звернулися учениця 10-А класу Кравченко Дар’я та учень 6-А класу Макаров Олександр.

На нашому святі ми говоримо слова безмежної вдячності, Вам дорогі наші батьки! Завдяки вашим турботам та допомозі нам навчальний заклад перетворився на неповторну казкову країну дитинства з рожевими вітрилами мрій та надій, що впевнено тримає курс до мети в бурхливому морі життя.

Свято пройшло в доброзичливій, невимушеній атмосфері, з побажаннями нових перемог, щоб через рік зустрітися на подіумі свята обдарованої молоді.




bottom of page