top of page

Тренінг з елементами гри

В межах проєкту «Розкриття особистості» в Лиманській ЗОШ № 4 відбувся тренінг з елементами гри «Батьки і діти». Представники сектору ювенальної превенції ВП № 3 Краматорського РУП ГУНП Донецької області, інспектор СЮП Шерстюк Я.В. та ДОП СП Кравцова Т.В провели дуже цікавий ворк-шоп з учнями 5-тих класів.

Тренінг складався з двох вправ,в першій вправі,яка називається «Портрет», учням потрібно було поділитися на групи і кожній групі намалювали, якою є ,на їх погляд, ідеальна і неідеальна сім’я. Друга вправа мала назву «Чарівний кошик», мета цієї вправи - підвищення самооцінки і самоповаги учасників тренінгу, кожен учень повинен був написати на одному стікері теплі слова, які вони чули в свою адресу, на іншому погані, потім на ватмані скласти картинку зі стікерів. Далі діти вели відверту розмову про те, і яких слів вони чують найбільше.

По закінченню тренінгу представники ювенальної поліції подарували школі різноманітні ігри,щоб учні мали змогу безпечно проводити вільний час. Діти були дуже задоволені, час, проведений з представниками ювенальної превенції, промайнув дуже швидко, налаштував учнів на позитив,змусив замислитися над своєю поведінкою у суспільстві.

Проєкт «Розкриття особистості» реалізується Карітас Краматорськ спільно з Ювенальною поліцією Донеччини в межах Програми ООН зі відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції.



bottom of page