top of page

Тиждень безпечного Інтернету 2021

День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) цього року у світі відзначається 9 лютого 2021 року під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”.

Важливість питання безпечного Інтернету зумовлена тим, що сучасна людина не уявляє свого життя без глобальної мережі, оскільки та дає багато інформації й можливостей. Молоде покоління - діти та підлітки - не усвідомлюють, що може чекати на них у віртуальному просторі. Значимість проблеми безпечного Інтернету потребує постійної уваги з боку школи та батьків.

Педагоги Лиманської ЗОШ №4 також долучаються до загальнонаціональних заходів для освітян та дітей і молоді.

В 2-А класі Лиманської ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 пройшов урок у дистанційному форматі "Моя суперсила - безпека в Інтернеті", за матеріалами Інформаційно-освітньої компанії #stop_sexтинг. Мета уроку: сформувати у дітей навички безпечної поведінки в Інтернеті.


Учні 4-Б класу зі своїх гаджетів отримали QR-коди, за якими їх чекала країна "Інтернет". Там вони переглянули мультфільм, а потім відповідали на запитання та виконували завдання. Також діти отримали буклети та створювали на комп'ютерах плакати "Безпечний інтернет".


Учні 8-А класу під керівництвом класного керівника Гордієнко К.В. взяли участь у створенні онлайн-проєкту "Безпечний інтернет " на платформі padlet.

Учні 3-а, 5-а, 5-б, 7-б, 7-в класів взяли активну участь у проведенні Дня Безпечного Інтернету учні переглянули відео, вивчили пісню, провели дві гри, створювали комікси в ToonyTool.

Майже всі учні 2 - 11 класів взяли активну участь у Всеукраїнському конкурсі "Безпечний Інтернет" та отримали Дипломи І, ІІ та ІІІ ступенів, а також сертифікати за участь.


bottom of page