top of page

"Стоп! Булінг"


У межах проведення Тижня з протидії булінгу «Стоп! Булінг» в Лиманському ліцеї № 4 було організовано та проведено ряд цікавих та корисних заходів, які спрямовані на інформування учасників освітнього процесу про запровадження адміністративної відповідальності за вчинення булінгу (цькування) та формування в суспільстві нетерпимості до цього явища.

Здобувачі освіти ознайомилися з поняттям «булінг», його видами та проявами, навчилися розрізняти «конфліктні ситуації» та ситуації «булінгу»; розвинули навички конструктивного вирішення конфліктних ситуацій, толерантного спілкування; сформували негативне ставлення до булінгу (неприпустимість проявів булінгу в дитячому середовищі).

Використовуючи, дошку Jamboard учні прикріпили нотатки на тему “Мої добрі вчинки”. Намалювали малюнки “Стоп! Булінг”. Діти активно брали участь у всіх видах діяльності, висловлювали власне бачення розв'язання проблеми, розробили власну стратегію боротьби з булінгом та обмінялися позитивними порадами. А ще вчилися бути толерантними. Запропонували свій алгоритм «Як зупинити насильство», бо кожна людина має право жити вільно, у безпеці, відчуваючи тепло і любов.


bottom of page