top of page

Свято останнього дзвоника

Черговий раз у школі пролунав останній дзвоник. Учням він оголосив про початок літніх канікул, а от випускникам – про старт дорослого життя. Попереду випускний.

Святу останнього дзвоника раділи як учні початкової школи, так і випускники.

Першою із урочистим словом до школярів звернулася директор школи Грипась Ольга Володимирівна, вона бажала дітям гарно провести літні канікули, а випускникам – успішно скласти зовнішнє незалежне оцінювання для подальшого навчання у ВУЗах та знайти своє покликання в житті Розділив свято Останнього дзвоника зі вчителями, школярами та їх батьками і Голова Лиманської ОТГ Журавльов Олександр Вікторович. Який привітав всіх зі святом, особливо випускників, наголосив, що для них – цей день – перший день відліку дорослого життя, побажав, щоб воно було вдалим, а саме головне-мирним,щоб кожен із випускників зробив правильний вибір, здійснив свою мрію. Рідне місто покладає на них великі сподівання. Подякував батькам, педагогам, наставникам, побажав всім міцного здоров’я, щасливої долі, творчих успіхів і відкриттів, вагомих здобутків у всіх задумах і починаннях.

Привітали випускників і перші вчителі, і класні керівники та наймолодші учні школи – першокласники. У класних колективах 2-3х, 5-8х в класних кімнатах пройшли цікаві Останні дзвоники.

Благословили випускників на щасливе доросле життя й батьки. Останній флешмоб від випускників, повітряні кульки, які злетіли в небо, і Державний Гімн поставили урочисту крапку у шкільному святі.

Чудових вам канікул, школярі!



bottom of page