top of page

Свято обдарованих

02 червня 2021 року відбулось щорічне міське свято обдарованих дітей «Зустріч у мера» за підсумками Програми розвитку освіти Лиманщини на 2021рік.

Обдаровані діти – золотий запас нації, її інтелектуальна еліта, гордість і надія України, джерело її авторитету у світі. Не варто доводити, що кожна нація сильна своїми талантами, а талант завжди родом з дитинства. Таких талантів в місті чимало. Свої відзнаки отримали учні, які здобули найвищі нагороди на Міжнародних, Всеукраїнських та обласних етапах конкурсів та конкурсі–захисті наукових робіт МАН.

Серед нагороджених і 4 представники нашої школи.

Подякою управління освіти, молоді та спорту нагороджено:

Грипась Софію, випускницю 11-Б класу

Серед її здобутків – перемога в обласному конкурсі виразного читання «Майстер слова», обласному етапі конкурсу «З Україною в серці», міському етапі обласного конкурсу «Донбас заповідний», 1 місце в номінації «Відеорепортаж» обласної природоохоронної акції «Стоп,сміття»;

Останіну Анну, випускницю 11-Б класу

Вона здобула два дипломи ІІ ступеню на Міжнародному фестивалі – конкурсі дитячо-юнацької журналістики «Прес весна на Дніпровських схилах», «Відео», «Журналістська робота»; 1 місце в номінації «Відеорепортаж» обласної природоохоронної акції «Стоп,сміття»; І місце в обласному конкурсі «Донбас заповідний». Очолює міську раду школярів.

Лещенко Софію, випускницю 11-А класу

Серед здобутків Софії - 1 місце в номінації «Урбоекологія та промислова екологія» I-й Міжнародного конкурсу учнівської молоді «Врятуймо планету разом».

Курінного Максима, випускника 11-А класу

Максим виборов у складі команди І місце в обласному етапі спартакіади серед допризовної молоді та ІІ місце в особистому заліку «метання гранати» Всеукраїнського етапу спартакіади серед допризовної молоді.

Щира подяка батькам і вчителям, котрі у повсякденній співпраці зростили й виховали чудових дітей: розумних, талановитих, вольових, цілеспрямованих, сильних духом. Урочистості закінчилися, та хочеться побажати, щоб свято перемоги супроводжувало наших випускників на життєвому шляху, а зірки на небосхилі Лиманської школи № 4 сяяли з кожним роком яскравіше!





bottom of page