top of page

Свято Знань в Країні Школярії

Щойно промайнуло літо, і учні 1-х,9-11-х класів зібралась на подвір'ї рідної школи, щоб розпочати новий 2021-202 навчальний рік. Сьогодні першовересне свято особливе, бо воно об’єднує дві важливі дати: День Знань та Свято України. Перший дзвоник – це завжди хвилююча подія, особливо для наймолодших та найстарших учнів. Цього року для першокласників, які переступили поріг нашої школи, розпочнеться цікаве шкільне життя: перший навчальний рік, перший дзвоник, перший урок, перша вчителька, перша оцінка на шляху до Країни Знань. Їм пощастило піти в перший клас, коли свято велике у нас буде їм в школі дуже цікава,про це незалежна подбає держава. Школа гостино відчинила свої двері чотирьом першим класам,їх поведуть в Країну Знань перші вчителі: 1-А клас - Гришина Олена Василівна, 1-В клас - Тертична Анна Анатоліївна.

Для одинадцятикласників цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям.

На лінійці директор школи, Грипась Ольга Володимирівна, привітала всіх з чудовим святом – Днем Знань, яке відкриває перед кожним з учнів нові обрії пізнання себе і світу захоплень, побажала всім учням, батькам, учителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні,подякувала батькам за плідну допомогу в підготовці школи до навчального року.

Школа завжди рада вітати гостей, так і сьогодні завітав на свято заступник міського голови Афонін Юрій Анатолійович, який привітав всіх з початком нового року, побажав потужнішій школі міста процвітання, вчителям творчого натхнення, учням успіхів у навчанні.

Перші вчителі зустріли першачнів з караваєм, любов’ю і миром, без хліба свято немає, бо хліб добробут починає.

Пісні, танці піднімали святковий настрій усім присутнім, а незвичайний портал, створений учнями 1-11-х класів створив казкову атмосферу святу.

Після лінійки пройшов Перший урок, присвячений 30-тій Незалежності України. Учні школи мандрували цікавими місцями України, проводили квести, брали участь у вікторинах, іграх тощо. Створювали святковий настрій гарно оформлені класні кімнати.

Швидко промайнув час, всі були задоволені. Старт новому навчальному року покладено!


bottom of page