top of page

Разом до Перемоги з Україною в серці

Лютий видався насиченим різноманітними знаковими для нашого народу датами. Деякі з них пов’язані з самоідентифікацією українців як нації. Інші, крім того, містять важливі історичні уроки, під час заходів ми вшановуємо пам’ять тих, хто віддав життя за рідну землю. І учні, які зараз навчаються в консультаційному пункті в Лимані, теж долучились до їх проведення.

До Дня Державного Герба України у консультаційному пункті в м. Лиман пункті пройшли години спілкування "Наш Герб-Тризуб! Це воля, слава й сила!" Діти дізналися багато цікавого про історію свята, почули різні версії походження Герба, відповіли на питання вікторини, послухали легенду про Державні символи, розповіли вірші та взяли участь у флешмобі до Дня Державного Герба.

До Дня Єднання та вшанування героїв Небесної Сотні 20 лютого учні 1-4 класів знайшли можливість приєднатись до ранкових зустрічі у свої класи, де хвилиною мовчання вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні, дізналися про події 2013-2014 р, послухали аудіо казки про Небесну Сотню, прочитали оповідання Галини Карпи “Мій батько став зіркою” з подальшим обговоренням та взяли участь у акції "Ангели Пам'яті".

До річниці вторгнення рф на територію України здобувачі

освіти приєднувались онлайн до годин спілкування "365 днів Віри, Надії, Сподівань”. Діти вшанували пам'ять загиблих у війні, пригадали події, які відбулися протягом року, розгадали кросворд "Символи Перемоги", висловили подяку ЗСУ, волонтерам, виконали вправу "Мікрофон" (тема "Моя найзаповітніша мрія"). З вірою у Перемогу заспівали народний Гімн "Ой, у лузі червона калина.

Саржевська Олександра (2 - Б) та Бибко Дар’я (3 - Б) намалювали малюнки на тему "Яким я бачу майбутнє України".


bottom of page