top of page

Профорієнтація. Мистецтво скрізь. Кафедра “Режисури шоу”


У понеділок, 06.02.2023року для учнів 9,10,11 класів провела майстер-клас випускниця нашої школи, студентка кафедри «Режисури шоу» КНУКіМ - Дарина Чирви.

Завдяки тому, що Дарина навчається саме на кафедрі “Режисури шоу”, вже з першого курсу в неї почалась цікава практика, вона зараз на другому курсі навчається і вже працювала в проєктах: «Голос Країни», «Танці з зірками», «САНСА», сольні концерти артистів та інше. Також, мала практику роботи зі сценаристом каналу 1+1, яка створює тексти для Горбунова, Осадчої, Тіни Кароль, Сергія Притули та інших.

На майстер-класі учні дізнались:

- про досвід роботи на таких проєктах: «Танці з зірками», «Голос Країни», сольні виступи українських артистів та інше.

- факапи на шоу, як все створюється, хто за цим стоїть, скільки це коштує та чи можливо звичайній людині досягти успіху у сфері шоу-бізнесу.

- як написати переконливий та правильний текст, аби заволодіти увагою аудиторії (підходить для будь-якої спеціальності у подальшому).

- ви всі багаторазово стикались з курсами та специфікою СММ. На цьому майстер-класі, ви дізнаєтесь, як правильно аналізувати роботу СММ-спеціаліста. (Зараз є багато людей різних спеціальностей, які стикаються з неякісними спеціалістами і тим самим, псують контент та репутацію свого продукту).

- а також, разом з вами ми спробуємо правильно, композиційно придумати великий проєкт!

Кафедра "Режисури шоу"

Єдина кафедра в Україні, яка готує майбутніх універсальних фахівців у галузі шоу-індустрії: режисерів та сценаристів сценічних форм, режисерів естрадних концертів, режисерів телевізійних шоу-проектів, режисерів та сценаристів фестивалів, масових свят та карнавалів, артистів-виконавців окремих номерів різних жанрів естрадного мистецтва...

В кінці свого майстер-класу Дарина запропонувала цікаву пропозицію, щоб учні мали змогу ближче познайомитись зі світом мистецтва, надала посилання на реєстрацію на конкурс . Тож запрошуємо Вас зареєструватись, виконати умови конкурсу та виграти два квитки на концерт у Малій Опері у Києві на ENLEO. Реєструйтесь тут Більше інформації про захід в Інстаграм Інстаграм


bottom of page