top of page

Олімпійський тиждень в Лиманському ліцеї


У Лиманському ліцеї № 4 відбувся Олімпійський тиждень - Всеукраїнський спортивно-видовищний захід, спрямований на популяризацію спорту, здорового способу життя та розвиток олімпійського руху в Україні.

Мета Олімпійського тижня – поширення ідей олімпізму та розвиток олімпійського руху в Україні, популяризація здорового способу життя.

Усі діти не люблять сидіти на одному місці, вони грають у рухливі ігри, займаються спортом. Є серед наших учнів і ті, хто досяг справжніх успіхів. І привчати дітей дбати про своє здоров’я треба змалечку.

У 3 – А класі (класний керівник Тертична Анна Анатоліївна) учні провели Олімпійський урок, «Олімпійські ігри – шлях до перемоги» під час якого ознайомилися з історією Олімпійського руху, дізналися про славні олімпійські традиції України, про видатних спортсменів – наших земляків. Учні спробували себе в ролі фітнес – тренера, а ще зробили колаж, показавши, як вони активно займаються фізичною культурою і спортом.

Хто здоровий, той сміється,

Все йому в житті вдається,

Радість б’ється в нім щоднини

Це ж чудово для людини!

Хто здоровий, той не плаче,

Жде його в житті удача.

Він уміє працювати,

Вчитись і відпочивати!!!


«Я – майбутній олімпієць» - під таким гаслом учні та учениці 5-А класу Лиманського ліцею №4 провели “Олімпійський тиждень”, метою якого було пропагувати серед дітей здоровий спосіб життя, сприяти залученню їх до активних занять спортом!



Не менш цікавим видався Олімпійський урок у 5 – Б класі (класний керівник Одарікова Тетяна Миколаївна). Він пройшов у формі усного журналу з елементами вікторини. Учні із задоволенням відповідали на питання про історію олімпійського руху, про досягнення українських спортсменів. Це сприяло вихованню почуття патріотизму, гордості за успіхи українських спортсменів, які гідно представляють нашу державу на міжнародних змаганнях найвищих рівнів. А ще учні 5 – Б підготували малюнки про свій улюблений вид спорту.

Для учнів 5-6 класів Лиманського ліцею учитель фізичної культури Муравльов В.В. провів Олімпійські уроки, під час яких діти продемонстрували свою спортивну форму і любов до спорту.

Учні 7 – А, 8 – А, 9 – А провели уроки під керівництвом учителя фізкультури Валерія Геннадійовича Сало. Вони продемонстрували чудову спортивну форму і прагнення вести здоровий спосіб життя, дружити зі спортом.(відео)

Незважаючи на те, що Лиманська громада переживає важкі часи, діти з ОКП разом із соціальним педагогом Барабашом Євгенієм Юрійовичем показали, що люблять спорт і не уявляють без нього свого життя.

Учні 10-А класу Лиманського ліцею №4 долучилися до участі в Олімпійському тижні. Під час Олімпійського уроку вони приділили увагу спортивним досягненням лиманців і своїх однокласників.

Проведені заходи висвітлювались на сайтах закладів освіти та в соціальній мережі Facebook.

bottom of page