top of page

Літня школа онлайн

Літо - це канікули, відпустки і просто чудова пора для відпочинку! Відпочинок дитини повинен бути правильним – це дуже важливо. Діти думають, що з настанням канікул вони будуть займатися всім, чого душа забажає. Ідеальний варіант для них – зовсім нічого не робити. Але це не про нас. Учні нашого закладу разом з учителями долучились до ЛІТНЬОЇ ШКОЛИ ОНЛАЙН, щоб прокачати знання та м’які навички, надолужити пропущене, розібрати незрозумілі теми, які накопичилися за навчальний рік, і почати наступний рік з упевненістю та без прогалин. Педагоги закладу запропонували учням ряд онлайн-занять на різний смак, щоб провести цей час з користю.

У 2-Б класі пройшла консультація з української мови. Учні повторили частину мови - іменник, пограли в інтерактивну гру LearningApps та "Крокодил", розповіли цікаві історії про своїх домашніх улюбленців (навіть показали їх) та просто весело поспілкуватися.

Учні 2-А класу побували в гостинах у казки. Пригадали види казок, відгадували назву твору за емодзі, називали власників казкових речей, поєднували прислів'я. Час пройшов дуже швидко та цікаво.

Учні 3-х класів відвідали заняття з української мови та математики, на яких розгадували ребуси, розв'язували задачі з логічним навантаженням та виконували інтерактивні завдання. Подорожували разом з козаками, виконували математичні інтерактивні вправи "Смакуємо куліш","Математичні перегони", "грали в "Математичний футбол", складали математичні пазли тощо. Приділили увагу і удосконаленню навичок з української мови з теми "Текст". Виконували інтерактивні онлайнові завдання на порталі LearningApps.org (ігри "Прикрашаю текст", "Будуємо текст", "Редагування тексту" тощо.

Четверокласники вийшли на онлай - зустрічі радісні та усміхнені. На уроці математики повторили теми, які викликали труднощі впродовж року. На уроці ЯДС поспілкувались про важливість здоров'язбереження. Відпочили, розгадуючи ребуси та кросворди, виконуючи цікаві завдання.

Долучаємось до

ЛІТНЬОЇ ШКОЛИ ОНЛАЙН.

У нас весело, пізнавально та цікаво.

bottom of page