top of page

Квест «Код Героїв»


Відомо, що кожна держава має Конституцію. Цей документ є першорядним і найважливішим. Сьогодні комунальний позашкільний навчальний заклад «Донецька обласна Мала академія наук учнівської молоді» готується до святкування Дня Конституції України, яка була прийнята на п'ятій сесії Верховної Ради України 28 червня 1996 року. Девіз квесту: «Конституцію вивчаю, її знаю й пам’ятаю. Конституцію буду знати, користуватись нею й поважати».

Звертаємо увагу здобувачів освіти! Для українців Конституція – це не просто набір красивих слів – це право української держави на існування, здобуте дорогою ціною. Проте як добре ми знаємо її?

Свої знання ви можете перевірити в нашому квесті «Код героїв»! Адже тільки патріоти своєї держави – справжні герої, для яких немає жодних перешкод. Пройди завдання на нашому сайті man.dn.ua за покликанням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeyzgWVkrxaCp1P0NNsHnwNgzxfxPUu7QCNIk6mxoCb9Xvcow/viewform?usp=sf_link.

Знайди той самий «код», доведи, що ти – УКРАЇНЕЦЬ!

«Нехай Конституція України – головний підручник життя громадянина та правил поведінки Держави – стане дороговказом вам, вашим батькам, усій вашій родині на шляху до щасливої України – вашого рідного Дому».


bottom of page