top of page

Зустріч з поліцією


18 вересня 2023 відбулися онлайн зустрічі учнів Лиманського ліцею №4 з представниками поліції. Учні, що знаходяться на території Лиманської громади прийняли участь в зазначених нижче заходах.

З учнями 5-8 класів проведено профілактичну бесіду з теми “Правила дорожнього руху”. Під час заходу було обговорено правила безпечного спілкування під час онлайн занятть, обговорено алгоритм дій у випадку сигналів повітряної тривоги під час занять, необхідність, наявність та склад тривожного рюкзака для учнів.

Також під час заходу з учнями проведено відео тайм. Учні визначили хто такий пішохід, ознайомилися з правилами та заборонами для пішоходів.

Переглянути відео матеріал можна за посиланнямПравила дорожнього руху, кампанія «Безпечний пішохід» З учнями 9-11 класів проведено профілактичну бесіду з теми – “Кібербезпека”.

Під час заходу було обговорено правила безпечного спілкування під час онлайн занятть, обговорено алгоритм дій у випадку сигналів повітряної тривоги під час занять.

Також під час заходу з учнями проведено відео тайм. Учні визначили способи захисту себе, особистої інформації та гаджетів від шахраїв, зламів в інтернеті.

Переглянути відео матеріал можна за посиланням Безпека в Інтернеті - просто!

bottom of page