top of page

Здоров’я – найцінніший скарб


7 квітня весь світ святкує Всесвітній день здоров’я. Дата була обрана невипадково – 7 квітня 1948 року почала свою діяльність Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ), яка проводить безліч досліджень та займається питаннями поліпшення якості життя населення планети. Мета святкування — підкреслити важливість здоров'я кожної людини та людства в цілому. У наш час здоров'я — це не відсутність хвороб, а фізична, психологічна, соціальна гармонія людини, її доброзичливе ставлення як до інших людей, так і до навколишнього середовища.

Учні нашого ліцею не залишилися осторонь і приєдналися до відзначення цього важливого дня у онлайн форматі.

Одним з ключових заходів став онлайн майстер-клас з фізичних вправ, який провів вчитель фізкультури Сало Валерій Геннадійович з майданчика біля дому. Учасники могли приєднатися до відеоконференції та виконати ряд корисних фізичних вправ під його керівництвом. Ця ініціатива сприяла активному руховому способу життя навіть у віддаленому форматі.

Також, учні отримали можливість приєднатися до онлайн лекцій, уроків здоров’я та дискусій з питань здорового способу життя, психологічного благополуччя та важливості регулярних медичних оглядів, познайомитися з правилами здорового способу життя, яких необхідно дотримуватись протягом життя, щоб залишатися активними та здоровими.

Діти доєдналися до Флешмобу "Спорт-здоров'я, спорт-це сила, він дає всім дітям крила!”

Напередодні взяли участь у Всеукраїнському конкурсі “Зі спортом зростай - по життю перемагай”.









Ряд заходів до Всесвітнього дня здоров'я пройшли в ОКП Лиманського ліцею № 4.

Переглянути презетацію можна за посиланням http://surl.li/sjvrw.

 

Відзначення Всесвітнього Дня Здоров'я у онлайн форматі дозволило учням ліцею об'єднатися, навіть не знаходячись в одному приміщенні. Це свято стало чудовою нагодою нагадати всім про важливість здорового способу життя та дбайливого ставлення до власного здоров'я. Нехай кожен з нас залишається здоровим та бадьорим у будь-яких умовах!

 

Здоров’я — розкіш для людини,

Найбільша цінність у житті.

Як є здоров’я день при днині,

Можливість є йти до мети.

 

Більше інформації про заходи до Всесвітнього Дня здоров’я в Лимансьому ліцеї № 4 у Facebook спільноті закладу.

 

bottom of page