top of page

ЗВЕРНЕННЯ АДМІНІСТРАЦІЇ ШКОЛИ ДО БАТЬКІВ, УЧИТЕЛІВ ТА УЧНІВ!


Шановні батьки!


МИ РОЗУМІЄМО, як вам важко поєднувати роботу, домашні справи й навчання дітей. Дякуємо за те, що окрім вирішення особистих справ, вам доводиться бути ще й учителями.

Якщо у вас зовсім немає часу займатися уроками з дітьми, нічого страшного. Ми, учителі, все надолужимо – скоригуємо програми, обов’язково опрацюємо матеріал, який винесено на дистанційне навчання, бо це наша робота. Просто будьте поруч із своїми дітьми, спілкуйтеся з ними, розмовляйте і читайте, грайте та заспокоюйте. У житті немає нічого важливішого за здоров'я!


Шановні колеги!



МИ БАЧИМО, яке надмірне навантаження ви зараз відчуваєте: спілкуєтесь із дітьми з ранку до ночі, без перерв та вихідних; отримуєте та перевіряєте величезну кількість фотозвітів, тестів, різноманітних робіт; піклуєтесь і за знання, і за здоров'я наших дітей. Дякуємо вам за натхненну працю! Найголовніше для нас – психологічний комфорт та здоров'я усіх учасників освітнього процесу, тому працюйте в межах робочого часу, із задоволенням, не перевантажуйте себе та учнів надмірним обсягом домашніх завдань!


Дорогі діти!


МИ ЗНАЄМО, як вам хочеться зустрічатися з друзями, спілкуватися не тільки онлайн, грати на свіжому повітрі, навчатися у класі, як ви звикли. Ми пишаємося, що ви навчаєтесь дистанційно, проявляєте розуміння, самостійність, відповідальність. Усі ваші роботи оцінюються, кожне ваше старання не залишається без уваги! Робіть уроки в силу ваших можливостей, не перевантажуйте себе та батьків, знаходьте час на фізичні заняття вдома, читання улюблених книг, перегляд фільмів, спілкування та турботу до рідних! Пам'ятайте, що вчителі поруч з вами, завжди готові вас підтримати! Ми все надолужимо, все встигнемо і успішно завершимо навчання у цьому складному році!


БУДЬТЕ ЗДОРОВІ ТА БЕРЕЖІТЬ СЕБЕ ТА СВОЇХ РІДНИХ!!!

bottom of page