top of page

Запрошуємо до участі!


Благодійний Фонд«Наш Слід»запрошує усіх бажаючих прийняти участь у 17-му Всеукраїнському дистанційному літературному конкурсі "Талановитий Я", який відкриває нові можливості для творчої самореалізації учасників будь-якого віку, статі та рівня професійної підготовки, а також дає змогу поділитися в літературній формі власним світоглядом та особистими думками, які здатні розкрити перед оточуючим світом несподівані грані письменницького чи поетичного потенціалу кожного з конкурсантів.

Подробиці за посиланням http://nashsled.com.ua/talant-literature/




Благодійний Фонд «Наш Слід» запрошує усіх бажаючих прийняти участь у 17-му Всеукраїнському дистанційному конкурсі "Лавина Талантів", який відкриває нові можливості для всіх творчих колективів і окремих виконавців, незалежно від віку і місця проживання.

Якщо Ви не маєте змоги приїхати до Києва і особисто взяти участь у фестивалі-конкурсі, можете подати заявку на заочну участь.

Практика проведення дистанційних фестивалів у країнах Європи та ближнього зарубіжжя показала, що це зручна ефективна форма участі, яка надає рівні шанси КОЖНОМУ виявити у себе, свої таланти!

Участь у нашому конкурсі дозволяє подолати географічні та матеріальні перешкоди; охопити широке коло глядачів; ваш виступ побачать сотні користувачів інтернету!


Подробиці за посиланням http://nashsled.com.ua/lavina-17-06-2020/

bottom of page