top of page

День українського добровольця

У березні відзначається ряд важливих історичних та державотворчих дат. Однією із найважливіших є День українського добровольця. Завдяки добровольчому руху в 2014 році наша армія змогла піднятися з колін, дати відсіч зовнішній агресії, і наша держава вистояла. Тому саме ця дата стала початком сучасної звитяги українського вояцтва.

День українського добровольця — молоде трагічне і героїчне свято, що відзначається в Україні 14 березня . В цей день 2014 року відбувся перший відкритий вогневий бій у Харкові, в ході якого українські сили відбили штурм проросійських бойовиків.

12 березня в Лиманській ЗОШ № 4 відбулося ряд заходів,присвячених цій даті:

- урочиста лінійка « Український доброволець - взірець патріотизму» та покладання квітів до меморіальної дошки, встановленої в честь випускника школи Володимира Бражника. На заході були присутні учні 8-х класів та рій «Лиманські яструби», учасник війського-патріотичної гри Сокіл «Джура».

До всіх присутніх звернулась директор школи Грипась Ольга Володимирівна, яка нагадала, що одного разу, ставши на захист Батьківщини, ми до кінця нашого життя залишаємось її добровольцями, вояками доброї волі. І нашим святим обов'язком залишається боротьба за Незалежність нашої Держави.





bottom of page