top of page

День за днем наближаємо Перемогу. Січень видався активним. Наші заходи.

Незважаючи на військовий стан, наш заклад освіти весь час не припиняв свою роботу. Учні нашої школи змушені були виїхати до різних місць України та за кордон. Але не всі. Дехто залишився в Лимані, пережив окупацію, дочекався визволення міста, та незважаючи на це, живе у небезпеці під ворожими обстрілами. Але це не означає, що громада про них забула. Незважаючи ні на що, ці діти - учні нашої школи.

Так, напередодні Новорічних свят та до Дня Святого Миколая батьки та вчителі школи зібрали гроші, щоб придбати для лиманських дітей солодкі подарунки.

А до Дня Соборності для учнів, що мали можливість відвідати заклад, соціальним педагогом Барабашом Євгеном Юрійовичем була проведена година мужності “Соборна мати Україна-одна на всіх, як оберіг”. Учні переглянули відео презентацію, дивились світлини з привітаннями до Дня Соборності від своїх однокласників, які перебувають в інших регіонах України і за кордоном.

Учителями фізичної культури було організовано та проведено серед учнів 7-11 класів спортивний відео флешмоб “Герої, що тримають небо”, де учні надсилали відео своїх спортивних активностей як символ стійкості духу і незламності молодого покоління, присвячуючи його нашим спортсменам-землякам, які у час війни продовжують виборювати перемоги на спортивних аренах України та світу, а також свідомо пішли боронити нашу землю.

Переглянути флешмоб можна за покликанням: https://youtu.be/r7NJ0tWqE0Y

Для учнів молодшої та середньої ланки були проведені онлайн - екскурсії до Меморіального комплексу "Пам'яті Героїв Крут". Тепер, коли вдалося налагодити зв’язок з Лиманом, ці учні мають змогу навчатися разом з усіма, брати участь у різноманітних виховних заходах. Разом ми здолаємо всі негаразди!




bottom of page