top of page

День волонтера в Лиманському ліцеї №4

5 грудня Україна разом з усім світом відзначає надзвичайно важливе свято — Міжнародний День волонтера.

Україна — країна волонтерів, адже понад 80% українців у тій чи іншій формі взяли і продовжують брати участь у волонтерському русі. Надзвичайного значення український волонтерський рух набув від початку збройної агресії російської федерації у 2014 році. Відтоді численні волонтери зосередили свою діяльність на допомозі постраждалим від військових дій на сході України — як тим, хто залишався у небезпечних районах, так і внутрішньо переміщеним особам.

Учні Лиманського ліцею №4 долучились до відзначення цього важливого дня. В класах пройшли години спілкування, відео тайми з теми волонтерства як явища, досягнень наших волонтерів тощо. Також  учень  4-Б класу , Єгор Синяк розповів, які саме добрі справи він з родиною робить для ЗСУ та для тих, хто опинився в тяжких життєвих умовах.  більше тут

Учні 5-А класу Лиманського ліцею №4 долучились о 09:00 до перегляду Національного онлайн - уроку волонтерства, познайомились з волонтерським рухом і усвідомили, що волонтерство - це розмір твоєї душі, це відчуття, коли віддаєш щось своє, власне і радий поділитися тим!

Учень 5-Б класу Деркунський Олег на базі ОКП Лиманського ліцею № 4 створив відео привітання волонтерам.







більше в нашій фб спільноті Лиманський ліцей №4

 

Волонтер — це той, хто віддав своє серце іншим.

Волонтер — це той, хто розділив з незнайомцем його біль.

Волонтер — це той, хто подарував радість, не чекаючи нічого на заміну.

Дякуємо кожному та кожній, хто наближає Перемогу, простягаючи руку допомоги військовим і цивільним, віддає часточку себе заради світлої мети допомоги іншим.

bottom of page