top of page

Вітаємо переможця!


Вітаємо учня 9-А класу

за зайняте І місце

у конкурсі дитячих малюнків

на протипожежну та техногенну тематику

«Кращий пожежний — це ти обережний».


5 квітня відбулося нагородження переможців міського етапу Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків та декоративно-прикладної творчості на протипожежну та техногенну тематику «Кращий пожежний — це ти обережний». Були підведені підсумки та 10 кращих робіт відправленні до міста Маріуполь, щоб представляти Лиман на обласному етапі конкурсу. Серед переможців і учень 9-А класу Соколов Віталій.

Нагородження відбулося на території 21-го Державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Донецькій області. Рятувальники урочисто привітали переможців грамотами та сувенірними призами. Після нагородження для учнів була проведена екскурсія по пожежно-рятувальній частині, під час якої фахівці ДСНС ознайомили дітей з мужньою та героїчною професію рятувальника, з тим, в яких умовах доводиться працювати бійцям Служби порятунку, рятуючи людські життя та допомагаючи населенню в будь-яких надзвичайних ситуаціях.

Але найбільший захват у школярів, звичайно, викликали пожежні автомобілі. Фахівці ДСНС продемонстрували гостям пожежну техніку та аварійно-рятувальне обладнання, елементи бойового одягу. Учні дізналися багато цікавого: чим укомплектований пожежний автомобіль, для чого рятувальникам спеціальний костюм, якими засобами користуються під час гасіння пожежі.



bottom of page