top of page

Вітаємо особливих та найкращих татусів зі святом!


Щороку у третю неділю червня у світі відзначають День батька. Другий рік поспіль цей день в Україні є особливим, бо через війну багато дітей розлучені зі своїми батьками. Цьогоріч ми відзначаємо День батька 18 червня.

Учням Лиманської ЗОШ 4 на ОКП з нагоди свята було запропоновановзяти участь в низці заходів під час Літньої школи онлайн. Так здобувачі освіти активно долучились до виготовлення вітальних листівок та сувенірів для найкращих тат.


Для учнів початкової та середньої школи було проведено онлайн години спілкування «Мій тато – моя гордість», «Наші татусі найкращі», під час яких діти ділились своїми історіями про мужність, відповідальність, сміливість та прояви піклування і любові від своїх татусів.

Також дітям було запропоновано долучитись до загальношкільних заходів: онлайн-челенджі дитячих розповідей «Мій батько герой» та онлайн-флешмобі «Мій тато найкращій» та онлайн-флешмобі «Мій тато найкращій», в якому учні із задоволенням розміщували фото або малюнки з батьком у соціальних мережах із хештегом #ТатоНайкращій і розказували.


bottom of page