top of page

Всеукраїнська акція «16днів проти насильства»

Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня включно проводиться Всеукраїнська акція «16днів проти насильства». Мета акції - привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

У Лиманській ЗОШ І-ІІІ ст. №4 в рамках цієї акції були проведені наступні заходи:

  • Відкриття акції. Інформаційні п’ятихвилинки, присвячені Міжнародному дню викоренення насильства щодо жінок (2 - 11 класи)

  • Оновлення інформації на стендах.

  • Випуск шкільної стіннівки (9 -Б).

  • Зустріч учнів 10-х класів з психологом обласного ЦСС, проведення вікторини з протидії насильству.

  • Учні 7 - Г класу зустрілися з начальником відділу Лиманського бюро правової допомоги «Краматорський МЦ з надання БВПД» Вороновим А.І., головою ГО «УБД» Вороновим А.І.,співробітником Благодійного фонду «Карітас» м. Маріуполь Федорченком А.В., які провели з учнями бесіди з протидії насильства.

  • З учнями 9-х класів була проведена зустріч з працівниками Лиманського ЦСС (Корсун С., Бобровим А., Дяченко О.), Державної установи «Центр пробації» (Водолазька І.), ювенальної превенції (Кравцова Т.), які в невимушеній, доброзичливій атмосфері провели з учнями діалог з питань протидії насильству.

Проведені заходи стали приводом для аналізу власних дій та вчинків, сприяли вихованню людяності, відповідальності, поваги до гідності іншої людини та переосмислення цінностей.



bottom of page