top of page

Всесвітній день водно-болотних угідь

В рамках відзначення Всесвітнього дня водно-болотних угідь, з метою формування екологічної свідомості підростаючої молоді, усвідомлення важливості та необхідності охорони природних ресурсів рідного краю вчителі та учні Лиманської ЗОШ № 4 долучились до святкування цього дня та провели ряд тематичних заходів:

  • Учні 1 - Г класу дізналися від своєї вчительки Гусейнової Ірини Юріївни на уроці з предмету «Я досліджую світ», присвяченому темі охорони рослин про водно-болотні угіддя України. Діти підготували відеопроєкт «Збереження рослинного і тваринного світу болот». За допомогою техніки «Орігамі» та аплікації школяри створили свої моделі рослинного і тваринного світу болот, а потім презентували їх в онлайн - форматі.

  • Був підготовлений онлайн - фотоколаж «Водойми нашого краю» учнями 3-4-х класів.

  • У 7-В класі ( класний керівник Гордієвська Н.М.) пройшла онлайн - виховна година «Всесвітній день водно-болотних угідь».

  • 9-В разом із класним керівником в онлайн форматі переглянули і обговорили презентацію « Водно-болотні угіддя. Цінуй. Управляй. Відновлюй. Люби».

З метою збереження природного ландшафту давайте будемо пам’ятати, що кожен із нас може зробити свій невеликий внесок в охорону водойм, адже ці угіддя годують людство та забезпечують всіх прісною водою!


bottom of page