top of page

22 січня, в День Соборності України, відзначив свій день народження Віктор Вікторович Терещенко


22 січня, в День Соборності України, відзначив свій день народження захисник України, учитель Лиманської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів № 4 Віктор Вікторович Терещенко.

Усі в Лимані знають його не тільки як учителя фізичної культури, а й як тренера ДЮСШ з самбо, який підготував чимало юних чемпіонів, переможців та призерів обласних, регіональних, Всеукраїнських та міжнародних змагань. Учителя і учнів об’єднують повага і взаєморозуміння.

Але у мирне життя нашого невеликого міста ввірвалася страшна війна. З перших днів Віктор Вікторович знаходиться на фронті. Він зрозумів, що не зможе просто працювати в тилу, адже має священний обов’язок кожного свідомого чоловіка – захищати свою Батьківщину. Своїм прикладом він дає не словами, а справами справжній урок патріотизму як учням школи, так і власним дітям. Вони разом зі своєю мамою дуже чекають батька і чоловіка і дуже сумують, але розуміють, що інакше вчинити він не міг.

Усі, хто знає Віктора Вікторовича: сім’я, учні, колеги пишаються своїм героєм, який воює за те, щоб над нашою країною знов було мирне небо, і бажають йому повернутися додому з перемогою живим і здоровим.

#Борці_за Соборну Україну


bottom of page