top of page

20 березня - найсвітліший та найбагатший день на свята!

20 березня – багатий на свята день. У світі відзначають День Землі, День весняного рівнодення, День казки, День оповідання, День жаби, День горобця, День борошна, День щастя.


У Лиманській ЗОШ №4 вирішили поговорити про дуже важливу річ у житті людини - про щастя, про те, що означає бути щасливим і що треба для цього робити.


Учнів 4-А класу класна керівниця Оксана Єнікєєва запросила на чарівний урок з відеопрезентацією на основі віршованої казки "Казки про Щастя" В.О. Сухомлинського, на якому діти спробували розібратися з таким дорослим поняттям, як "Щастя", та зрозуміти, що кожен уявляє своє щастя по-різному.

Напередодні Міжнародного Дня щастя у здобувачів освіти виникла ідея провести фоточелендж «Сім кольорів щастя». Обговорили, який колір за яке щастя в нашому житті буде відповідати. І вирішили, що цілий тиждень буде кольоровим.

Понеділок був червоним – перший колір щастя - це життя, яке подарувала мама.

Попереду ще шість кольорових днів і шість завдань фоточеленджу, які діти з нетерпінням чекають.

Щастя кольорове, воно - веселе, дивовижне, радісне, прекрасне, захоплююче, піднесене. Воно робить людину світлою, наділяє її силою, впевненістю у собі. Ось таке воно - щастя.

То ж нехай у кожного з нас буде побільше радісних та світлих днів, коли ми себе відчуваємо щасливими і хочемо дарувати добро та любов людям, які поруч, тому що людина приходить у світ для добра і для щастя.

20 березня обрали Міжнародним Днем Щастя не випадково. На цей день припадає день весняного рівнодення, коли ніч практично рівняється із днем. На щастя всі мають рівні права, як і на те, аби щодня зустрічати сонце.

Щастя приходить тільки до тих, хто докладає багато зусиль.

Учні 2-Б класу з класною керівницею Тертичною Анною упродовж Кольорового тижня вирішили змагатися в конкурсах та у вікторинах, виконувати різноманітні завдання, ділитися власним досвідом, знаходити відповіді на цікаві питання. А розпочали тиждень годиною спілкування "Над нами хай чудово сяє щастя веселково" і спробували створили власний рецепт ЩАСТЯ!

А щастя не купиш, це не річ і не слово,

Це вміння завжди залишатись людьми.

Це наше життя і світ весь навколо,

А щастя - це просто. А щастя - це МИ!


Будьте щасливі!!!

bottom of page